Despre FAPT

Cine suntem?

Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România este persoană juridică română de drept privat, cu caracter nepatrimonial (nonprofit), apolitică și neguvernamentală, înființată în anul 2009.

Citește

Ce facem?

Federația Asociațiilor de Promovare Turistică are ca scop dezvoltarea turismului în destinațiile turistice pe care le reprezintă asociațiile membre și promovarea acestora pe plan național și internațional. FAPT își propune să contribuie la o îmbunătățire a activităților de marketing și de branding a destinațiilor și a produselor turistice pe care aceasta le oferă.

Citește

Membrii FAPT

Membrii deplini FAPT pot fi reprezentanți ai Asociațiilor regionale de promovare a turismului românesc. Membrii pot fi persoane fizice sau juridice, Asociații Patronale și Centre de informare turistice care, cunoscând statutul FAPT, sunt de acord cu prevederile sale, înțelegând ca prin propria activitate să contribuie și să sprijine realizarea scopului.

Citește

Contact FAPT

 • Sediul social: Suceava, Str. Mărășești, nr. 23, jud. Suceava
 • Presedinte FAPT: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Secretariatul FAPT este asigurat prin rotație de către fiecare asociație membră.
  În prezent secretariatul este susținut de către:

  Asociația Județeană de Turism Sibiu
  Sibiu, Str. G-ral Magheru, nr. 14, 550185, jud. Sibiu
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Tel: 0269.218.121

Citește

Parteneri FAPT